Välj en sida

Anlita grafisk formgivare och illustratör Sofia Brolin

Jag jobbar med grafisk formgivning och illustrationer. Dels så gör jag uppdrag för företag. Och dels produkter under mitt eget varumärke Hilda of Sweden, de består av illustrationer på personifierade posters, böcker och andra pappersprodukter som säljs via återförsäljare och i min webbshop barntavlor.se.

Har du ett projekt gällande grafisk form du vill ha hjälp med är du alltid välkommen att kontakta mig, jag hjälper dig gärna.

Här på Hilda of Sweden kan du även köpa boken Carpe that fucking diem som jag varit med och tagit fram samt min populära familjekalender.

Här kan du kolla närmare på några av alla de roliga projekt som jag tidigare producerat åt olika uppdragsgivare.

 

Portfolio

Formgivning av bok

Design, layout och illustrationer till stickboken ”Vantar för alla årstider” med mönster av Clara Falk och Kamilla Svanlund.

Formgivning av ”Traditionsboken”

Bildredaktör, layout och illustrationer för ”Traditionsboken” som handlar om hela årets svenska traditioner.

Formgivning av bok

Design, layout och illustrationer till stickboken ”Stickad vinterfröjd”.

Formgivning för Smpl™

Smpl™ erbjuder organiserad enkelhet och inspirerar och hjälper människor att rensa och få en varaktig struktur och ordning på saker, dokument och uppgifter så att de kan fokusera på det som är viktigt. Jag har gjort inbjudningar, trycksaker och banners. Besök Smpl >>

Hemsida och grafisk form

Pernilla Nilsson är en otroligt duktig stylist. Jag har hjälpt henne med design och uppbyggnad av sin hemsida. Besök Dona>>

Fotografering av ljusklot

När GPBM Nordic lanserade sina batteridrivna ljusklot fick jag i uppdrag att fotografera dem i olika miljöer. Det resulterade i ett 20-tal olika miljöbilder med kloten i fokus.

Kampanjen ”Hellre lappa och laga än slänga och köpa nytt”

Ide, foto och, layout för Cascos hobby- och pysselkampanj till konsument i Sverige, Norge och Finland. Genomförande och fotografering av 30 olika pysselprojekt på temat återbruka med lim. I projektet ingick även layout av lika många produktblad med steg-för-steg för att genomföra de olika pysselprojekten.

Lappa och laga med Casco

Idé och fotografering av ett 20-tal olika lagningsprojekt för Cascos olika lim.

Formgivning av kokböcker

Jag har formgivit diverse kokböcker – både hela böcker men också bara omslag.

Formgivning av boken ”Fabulös keramik

Frida Anthin Broberg gör makalöst vacker keramik. I denna bok delar hon med sig av enkla knep för hur du på egen hand kan göra fabulösa keramiska verk. Mitt jobb vara att formge bilder och texter till en hel bok på ett lekfullt, inspirerande och enkelt sätt.

Foto och grafisk form

Produkt- och miljöfotografering samt design och produktion av webbshop för chokladpralinören Himlagott.

Illustrationer till Sveriges längsta gatufest

Illustrationer till logotyp och kommunikation inför Sveriges längsta gatufest som hållits längs väg 190 från Göteborg till Nossebro, 2 år i rad.

Fotografering av blommor för Interflora

Interflora ville ha bilder inför alla hjärtans dag till sitt magasin Blomsternytt. Jag fick i uppdrag att fotografera de olika arrangemangen.

Formgivning av boken ”Priset för en hållbar värld”

Formgivning och bildredaktör för jubileumsboken ”Göteborgspriset för hållbar utveckling”. Boken tilldelades glädjande nog Svenska Publishingpriset 2010.

Illustrationer av posters och familjekalender

Jag producerar många egna illustrationer. Många av dem är personifierade med namn och andra uppgifter. Illustrationerna jag göra passar till hela familjen men flertalet av dem (som du kan se här) är till barnen. Perfekta presenter till bröllopet, dopet eller födelsedagen. Lekfullt, stilrent och färgglatt. Alla mina illustrationer och övriga pappersprodukter säljs under varumärket Hilda of Sweden i min webbshop barntavlor.se