Välj en sida

Hej!

Det är jag som är Hilda – fast jag heter egentligen Sofia Brolin. Jag är grafisk formgivare och illustratör.

Här på Hilda of Sweden kan du köpa mina produktioner såsom, boken Carpe that fucking diem och min populära familjekalender. Mina posters (som förut fanns på denna sida) hittar du i min webbshop barntavlor.se.

Hilda of Sweden är mitt varumärke och allt jag gör får stämpeln Hilda of Sweden.

 

Varför blev det som det blev?

Jag hade en dröm om att bli egenföretagare. 2010 tog jag modet till mig och sade upp mig från min fasta anställning som Art Director för att starta min egen verksamhet. En utmaning jag aldrig ångrat.
Under åren har jag jobbat med grafiska formgivningsuppdrag för mina egna kunder över hela Sverige. Min starka sida är att omsätta idéer till grafisk form på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Jag jobbar gärna med inspirerande produktioner med mycket färg. Att formge böcker är en favoritsysselsättning för mig.

Förutom att hjälpa kunder med deras grafiska uppdrag så jobbar jag med mina egna produktioner under varumärket Hilda of Sweden. Under det varumärket gör jag illustrationer på personifierade posters, böcker och andra pappersprodukter som säljs via min webbshop barntavlor.se. Där hittar du illustrationer som passar till julklapp, födelsedagen eller som nyföddpresent. Alla illustrationer och print är skapade av mig.

Har du något du vill ha hjälp med inom grafisk formgivning som du tror att jag skulle kunna göra rättvisa, är du välkommen att höra av dig. Vill du se vad jag gjort tidigare kan du kolla i min portfolio.

 

Det här med kvalitet och miljö

I största möjliga mån används alltid miljömärkta papper i mina produktioner, jag jobbar också företrädesvis alltid med svenska leverantörer. Målet är att kontinuerligt arbeta med materialval och produkter som håller en hög kvalitet och har en så liten miljöpåverkan som möjligt. Därför är också alla produkter jag producerar till 100 % återvinningsbara.

 

Varför just Hilda?

Att namnvalet blev just Hilda kommer sig från att min mormor hette Hilda – och det är ett så mycket roligare namn än Sofia.

Hilda of Sweden AB är ett aktiebolag och är godkänt för F-skatt.

– Sofia Brolin, grafisk formgivare, illustratör och grundare –

Du kan läsa mer om mitt yrkesverksamma liv på LinkedIn.

Bloggen hittar du på hildas.se.

 

Är du återförsäljare och intresserad av att någon av mina produkter för egen försäljning? Skicka ett mejl till sofia@hildaofsweden.se

//Sofia Brolin
Grafisk formgivare och illustratör

 

Hilda of Sweden AB
Grafisk formgivning och illustrationer.

Sofia Brolin
Nicolaigatan 5
531 32 LIDKÖPING
070-958 10 25
sofia@hildaofsweden.se